Arkadiusz Flejszer napisał(a):
BAWCIE SIĘ DOBRZE,
Czuję się poprostu oszukany, bo zająłem się tym hobby żeby odstresować się od codziennej ciężkiej pracy, i zainwestowałem niemałe środki po to żeby tylko słuchać Kłótni, i najazdów Wrocławia na LOK , LOK na Wrocław, Wrocław na sędziów i odwrotnie.
Miłego weekandu życzy Łoś,
Arku, przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale byłem na zasłużonych wakacjach i od jakiś 3 godzin studiuję rcauto, po 14 dniowej przerwie.
Nie tylko ty zainwestowałeś niemałe środki, nie tylko ty zająłeś się modelarstwem, żeby uciec od codzienności i pewnie nie tylko ty masz wrażenie, że "wrocław" jest taki, czy siaki. Wiedz, że to co wszyscy piszemy i ujawniamy na łamach RCauto jest formą buntu przeciw skostniałemu systemowi. Ja też zainwestowałem spore środki i czas żeby uczestniczyć w zawodach, ścigać się itp. uciec od codzienności. W dzisiejszych czasach szacunek dla drugiego człowieka jest tak samo ważny jak rozwijające się techniki marketingowe, czy ogólnie rozumiany "rozwój". Dlatego LOK jest tak powszechnie krytykowany. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nic nie umiem, nic nie mam, nie mam żadnego zaplecza i bezczelnie mówię, że "uprasza się wszystkich chętnych do zorganizowania zawodów o zgłaszanie się do LOKu"- a ci dadzą logo i możliwość zrobienia imprezy rangi MP. W XXI wieku nie klient do sklepu- tylko sklep do klienta. Inny przykład masz z ostatnich dni, odnoszący się do propozycji przepisów i obywatelstwa. Na litość boską nie jesteśmy USA. Podobnie jak ty wycofuję się z niektórych klas, ale nie dlatego, że na forum są kłótnie i krytyka LOKU- tylko dlatego, że nie po to inwestowałem pieniądze i czas żeby jechać na zawody i dowiedzieć się, że dostaję puchar "zaniewiadomoco" bo trwają prywatne rozgrywki o kasę. Rozumiesz?
Dlatego szykuj micrusa- jeżeli utrzyma się liga micro jako cykl w 100% niezależny- dostaniesz czego szukasz- odprężenia po ciężkim tygodniu, gdzie wszelkie spory są załatwiane we własnym gronie i przyjacielskiej atmosferze (aczkolwiek za to nie daję ręki sobie uciąć- patrz "latające modele" w kłodzku) i mamy gwarancję niezależności- mam nadzieję, że najbliższy sezon to pokaże.
Nie poddawaj się- przynajmnej z micrusami- i chodź do opena to się znów troszkę pościgamy:)