Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn lip 27, 2026 9:00 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 06, 2007 10:24 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Panie Marku P nie startuje Pan w Tarnowie i po co zaśmieca ten temat .A problemach z zalogowaniem na stronie Sekcji proszą na prv.

Panie Zbigniewie C. Co dla Pana jest smieciem dla innych jest wazna informacja.

Dodatkowo.
Moze by Pan Zbigniew C. (przedstawiciel LOK) i Pan Bernady (czlonek CKM i komandor sekcji) ustalili miedzy soba jednolita polityke postepowania bo narazie ich wypowiedzi sa sprzeczne:

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Może w najbliższym czasie dojdzie do tego że nie mając licencji nie będziesz się mógł zalogować na zawody teraz jest okres przejściowy.

Tadeusz Bernady napisał(a):
Założyć konto na stronie może każdy zawodnik, niekoniecznie posiadający licencję.

A posiadanie konta na stronie sekcji jest konieczne aby sie zapisac na zawody.

Ostatnio edytowano N sty 07, 2007 1:49 pm przez Marek Pleskacz, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sty 06, 2007 11:06 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Zastanawiam się czy to z powodu bana na słusznej stronie,osobiście nie widzę informatora,ani możliwości zgłoszenia się.

W związku z robieniem z siebie męczennika informuję, że kolega Lesław nie ma żadnego bana na stronie Sekcji, gdyż tam się banów nie daje, a na forum Sekcji też nie.

Założyć konto na stronie może każdy zawodnik, niekoniecznie posiadający licencję.

Panie Pleskacz z racji Pana wieku wypada kulturalnie odnosić się do zawodników mających kilkanaście lat.

Witam, no i z tym kontem jest problem Panie Tadku. Bardzo rzadko kiedy mogę się zalogować. Mam utworzone konto, dostęp do forum, a zalogować się nie mogę, :( Czemu???? Jakieś niedopatrzenie w skrypcie.?

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 08, 2007 7:44 am 

W związku z robieniem z siebie męczennika informuję, że kolega Lesław nie ma żadnego bana na stronie Sekcji, gdyż tam się banów nie daje, a na forum Sekcji też nie.

Panie Pleskacz z racji Pana wieku wypada kulturalnie odnosić się do zawodników mających kilkanaście lat.

Coś brak wiarygodności,bo Admin Jan Matukin osobiście poinformował mnie w Kłodzku,że mam bana na pewne,niewygodne tematy.
Dla prostrzego rozwiązania zrobić po staremu,a nowe przy okazji sprawdzić.
Licencję na rok 2007 z nr.1022 posiadam :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2