Grzegorz Ogonowski napisał(a):
Lesław,
Nie mam ochoty publicznie odnosić się do tych wszystkich uwag, tylel wątków, trochę pomieszania pojęć, nie wybacz. Pogadamy przy okazji może uda mi się wyjaśnić.
Może chociaż potwierdż,że miałeś wątpliwości co do zawodników startujących w F-1,a gdyby zapisu o "timingu"nie było to i wątpliwości by nie było. Takie są fakty.
Wyjaśnie tylko jedno: Mateusz w klasie Formuła to trening, bardzo dobry, aż nie spodziewaliśmy się, nie wiedzieliśmy, że tak dużo daje jazda w tej klasie i tylko tyle.
Oczywiście nie mi oceniać jaką formę treningu wybrałeś dla syna.Nie mam takiego prawa.Mogę jedynie obserwować. Być może F-1 jest lepsza niż 1:12 które w swoim czasie było najlepszym rozwiązaniem dla treningu.Tak więc nie zdziwię się nawet gdy klasa Hobby będzie kolejną metodą.
Widzę, że slogan na FB zrozumiałeś jak chciałeś no coż ...
Gdyby Twój slogan namawiał zawodników do rozwoju w kierunku klasy Modi,byłby jak najbardziej zrozumiały dla mnie.
Ty jednak stosując metody socjotechniczne,mamisz światowymi trendami,zmuszając zawodników do kolejnych wydatków.W którym miejscu myślisz o tych dla ,których wydatek np.w sklepie Forta 319 zł na silnik i 139,zł na koła,stanowi wyzwanie.
Nie wszyscy wspinają się na szczyty.Trzeba pomyśleć o tych z nizin.
Nie promuję żadnego silnika, czy to możesz przyjąć do wiadomości? Silnik MM Fleta jest silnikiem używanym na ETS, czy to coś Ci więcej rozjaśnia?
Grzegorz ja rozumiem,to całkowity zbieg okoliczności,że Ty posiadasz towar zbieżny z F-mą Mibo,a ona jest związana z ETS. Wiem,że kompletnie nie ma to nic wspólnego,że chcesz się wzorować na tych podmiotach .Ale w duchu myślę sobie, szczęście ,że na ETS i w sklepie Mibo nie króluje Tamija i Orion bo było by to Déjà vu.
Czym różni się Modi od Pro Stocka 13,5T w polskich warunkach, w których wysoki poziom zawodników mierzony jest różnicą dwóch kółek...Bywało,że Stock dawał radę z niektórymi Modi-fajtami...